Logo Vanesch Verf
contact  login    
schaduwbalk

Welkom bij Vanesch Verf
Vanesch Verf is toonaangevend in Nederland als totaalleverancier van autolakken en industriële lakken. We leveren uitsluitend topmerken: Cromax, Standox, De Beer, BICCS, Sestriere en Perfect Line; ons huismerk.

Als partner bieden we u optimale service, voor een maximaal rendement.
Ons doel is een waardevolle en betrouwbare partner te zijn voor onze opdrachtgevers. Door onder meer trainingen, technische ondersteuning en advies inzake magazijnmanagement. We investeren continu in optimalisering van onze service. We maken gebruik van een uniek en slim bestelsysteem. Ook bieden we een volledig ingerichte demowagen aan.

Voor ieder lak-vraagstuk zoeken we een passende oplossing, waarbij we altijd de allerhoogste kwaliteitsnormen hanteren zodat u het beste resultaat en een maximaal rendement kunt behalen.

Nieuws en acties
Actie: Teroson steenslagbescherming
Bij aankoop van 3 Teroson WT S3000 of SB S3000 ontvangt u 1 stuk gratis!  Lees verder > >
Donderdag 10 en vrijdag 11 mei gesloten!
Wij zijn donderdag 10 mei (Hemelvaart) én vrijdag 11 mei gesloten. Wij staan uiteraard op maandag 14 mei weer voor jullie klaar!  Lees verder > >
3M Kwartaalactie: spaar de racewagen van Lewis Hamilton!

Bij aankoop van diverse 3M polijstproducten ontvangt u de miniatuur racewagen van Lewis Hamilton geheel gratis! Lees snel verder om de deelnemende producten te bekijken!

 Lees verder > >
De Vanesch Verf Groep app is vernieuwd!
Exact een jaar geleden introduceerden wij de Vanesch Verf Groep app, waarbij het bestellen van producten centraal stond. Wij streefden ernaar een zo breed mogelijke app te ontwikkelen waarin alle diensten gebundeld werden. En dát is gelukt!  Lees verder > >